Curățare birouri, spații comerciale

Confortul zilnic și bunăstarea depind într-o mare măsură de un mediu curat,
aerisit, ordonat. Echipa New Gen Clean îți oferă servicii specializate de curățenie
pentru un mediu sănătos, unde murdăria nu-și va mai face loc.

 

Contactează-ne

Calitate. Eficiență. Siguranță.

 

Biroul sau spațiul comercial reprezintă interacțiunea dintre client și afacerea ta. Fie că deții o firmă mică sau o întreprindere mare, ești conștient de importanța creării unei imagini bune a companiei tale. Pentru a menține o imagine impecabilă și profesională serviciile de curățenie sunt primordiale pentru un mediu sănătos și agreabil.

Fiecare manager știe că un spațiu îngrijit profesionist creează un echilibru dintre calitatea serviciilor prestate de către companie și gradul de satisfacție a clienților și a angajaților. Un ambient plăcut va atrage cu siguranță noi clienți, în special pentru că prima impresie întotdeauna contează. Biroul sau spațiul comercial în care activează angajații reprezintă a doua casă pentru ei unde își petrec cea mai mare parte din zi. Nu uita, că productivitatea și calitatea muncii angajaților tăi este influențată direct de mediul în care aceștia își desfășoară activitata. De aceea, un spațiu curat va reflecta rezultatele muncii angajaților tăi și va duce la dezvoltarea afacerii tale.

 

Firma de curățenie New Gen Clean operează în Satu Mare și împrejurimi își propune să te ajute să realizezi aceste necesități la standarde înalte în beneficiul activității tale. Îți punem la dispoziție o echipă de angajați bine pregătiți, atenți și motivați să ofere spațiului tău prospețime și confort. Serviciile de curățare birouri și spații comerciale oferite de noi îți garantează siguranța lucrurilor aflate în interior.

New Gen Clean își adaptează serviciile în funcție de necesitățile și cererile spațiului tău. Exigențelte tale se întâlnesc cu ale noastre pentru prestrea unor servicii de calitate. Scopul nostru este să oferim servicii de curățenie la un nivel înalt, iar așteptările tale să fie îndeplinite. Pentru noi comunicarea cu clienții este esențială și suntem orientați către creșterea nivelului de mulțumire a clienților cu care colaborăm. Îmbunătățirea constantă a rezultatelor și a relațiilor cu clienții face parte din lista noastră de priorități. Încrederea dintre noi și tine contează. De aceea, te încurajăm să apelezi fără ezitare pentru orice tip de asistență, ajutor sau solicitări.

Pentru un birou sau spațiu comercial curate și perfect igienziate vă stăm la dispoziție chiar acum!

Servicii incluse:

Aerisirea încăperilor

Aspirarea prafului

Ştergerea prafului de pe mobilier

Curățarea echipamentelor electronice

Ștergerea și aspirarea scaunelor sau a fotoliilor

Eliminarea deşeurilor din coşuri și înlocuirea cu saci menajeri

Întreținerea grupurilor sanitare

Dezinfectarea mobilierului din toalete

Curățarea suprafețelor vitrate (accesibile), a pervazurilor și balustradelor

Curățarea și spălarea pardoselilor

Aspirarea pereților

Îndepărtarea pânzelor de păianjen

Odorizarea încăperilor

Curăţarea bucătăriei

Ștergerea ușilor și dezinfectarea cu soluții adecvate a clanțelor, a întrerupătoarelor, a telefoanelor

Mai multe motive de a lucra cu noi:

Personal specializat și responsabil

Produse de calitate

Echipament de calitate

Preț accesibil

Respect pentru spațiul tău

Punctualitate

Nu mai sta pe gânduri. Alege inteligent!
Poți conta pe serviciile noastre și devino clientul nostru fidel.