Curățenie de întreținere

Confortul zilnic și bunăstarea depind într-o mare măsură de un mediu curat,
aerisit, ordonat. Echipa New Gen Clean îți oferă servicii specializate de curățenie
pentru un mediu sănătos, unde murdăria nu-și va mai face loc.

 

Contactează-ne

Calitate. Eficiență. Prospețime.

 

Menținerea curățeniei este necesară nu doar din punct de vedere estetic, ci și pentru protejarea sănătății și menținerea igienei. Chiar dacă ești obsedat de curățenie și încerci s-o menții constant nu este posibil tot timpul. De aceea, un mediu curat și sănătos are nevoie de întreținere la intervale frecvente de timp.

Uneori, din cauza jobului și a altor responsabilități nu reușești să menții curățenia la standardele dorite chiar dacă ești conștient cât de important este mediul în care îți petreci o bună parte din zi. Alteori, curățenia de întreținere devine o rutină de care probabil te-ai plictisit și știi că ai putea folosi acest timp în alte scopuri personale. De aceea, firma noastră de curățenie New Gen Clean care activează în Satu Mare și împrejurimi îți propune o alternativă la toate aceste incomodități prin serviciile de curățenie pe care le oferă. Deci, pentru a-ți eficientiza timpul și pentru a-ți diversifica activitățile care îți plac nu ezita să lași curățenia de întreținere în seama unei echipe tinere, dar serioase și bine pregătite.

Firma New Gen Clean îți vine în ajutor, oferindu-ți servicii de curățenie eficiente adaptate la solicitările tale. Folosim echipamente moderne, concepute pentru o curățenie profesională de care cu siguranță vei fi mulțumit. Pe lângă serviciile excelente în materie de curățenie pe care le propunem clienților noștri, noi acordăm și o atenție deosebită relației cu fiecare client în parte. Ne dorim să colaborăm eficient și amiabil, astfel încât să construim un parteneriat de încredere. Pentru un spațiu perfect igienizat, strălucind de prospețime și culoare nu ezita să apelezi la serviciile New Gen Clean. Îți vom ușura munca și vom face să te simți oaspete în propria ta casă, fiindcă știm cu siguranță că meriți asta din când în când.

Servicii incluse:

Aerisirea încăperilor

Aspirarea prafului

Ştergerea prafului de pe mobilier și aparatură electronică

Ștergerea ușilor și a pervazurilor

Ștergerea oglinzilor

Udarea plantelor

Eliminarea deşeurilor din coşuri

Dezinfectarea mobilierului din toalete

Dezinfectarea întrerupătoarelor, prizelor, clanțelor

Curățarea corpurilor de iluminat

Îndepărtarea pânzei de păianjen

Curăţarea şi igienizarea bucătăriilor

Odorizarea încăperilor

Mai multe motive de a lucra cu noi:

Personal specializat și responsabil

Produse de calitate

Echipament de calitate

Preț accesibil

Respect pentru spațiul tău

Punctualitate

Nu mai sta pe gânduri. Alege inteligent!
Poți conta pe serviciile noastre și devino clientul nostru fidel.