Curățenie după constructor

Confortul zilnic și bunăstarea depind într-o mare măsură de un mediu curat,
aerisit, ordonat. Echipa New Gen Clean îți oferă servicii specializate de curățenie
pentru un mediu sănătos, unde murdăria nu-și va mai face loc.

 

Contactează-ne

Calitate. Eficiență. Productivitate.

 

Executarea lucrărilor de construcție sunt indispensabile, însă lasă în urmă multă dezordine. După finisarea unei construcții nu te poți bucura pe deplin de noul spațiu și nu-l poți folosi imediat din cauza prafului, a gunoiului sau a petelor lăsate de constructor. Firma New Gen Clean îți vine în ajutor și poate rezolva acestă problemă, oferind servicii de curățenie după constructor în Satu Mare și împrejurimi.

Pentru lucrările de construcție ai investit timp, bani și resurse. Pentru ca totul să fie perfect, atât estetic, cât și practic, noi îți recomandăm să ai grijă de ultimele detalii ale spațiului în care locuiești sau activezi. Chiar dacă totul pare un mare haos, nu te panica și lasă curățarea întregului imobil în grija noastră. Echipa noastră experimentată și bine instruită operează rapid și eficient. Atenția, seriozitatea și tenacitatea caraterizează angajații noștri. Firma New Gen Clean își dorește să atingă așteptările clienților noștri prin adaptarea la nevoile și cererile acestora. Îți garantăm calitate și avem grijă să nu deteriorăm lucrurile din spațiul curățat.

Curățarea după constructor reprezintă o muncă care solicită mai mult efort și produse particulare de curățare. Pentru ca spațiul recent construit sau renovat să arate îngrijit este recomandabil să alegeți produse și echipamente specifice. Conștientizând importanța unui spațiu bine curățat și dezinfectat noi îți oferim acest tip de servicii pentru a-ți ușura munca și a te muta cât mai repede în noul imobil. Totul va arăta ca nou și vei locui sau îți vei desfășura activitatea cu mai multă determinare și energie.

Dacă ai alte sarcini de rezolvat și alte responsabilități mai urgente fixate pe o agendă plină nu este cazul să îți faci griji. Intervențiile noastre pot fi programate în funcție de orarul tău. Apelează la noi cu încredere pentru a stabili toate detaliile în timp util și eficient. Noi vom fi bucuroși să te ajutăm și să demonstrăm că serviciile calitative de curățenie contribuie la un ambient curat.

Servicii incluse:

Îndepărtarea resturilor de materiale lăsate de constructor precum vopsea, var, ciment

Curăţarea și igienizarea bucătăriilor

Curăţarea geamurilor (accesibile)

Curăţarea mobilierului

Curăţarea şi dezinfectarea toaletelor

Spălarea şi dezinfectarea instalațiilor sanitare

Curăţarea prizelor, întrerupătoarelor, plintelor, caloriferelor și balustradelor

Odorizarea încăperilor

Aspirarea pereților

Spălarea gresiei și faianței

Ștergerea corpurilor de iluminat

Mai multe motive de a lucra cu noi:

Personal specializat și responsabil

Produse de calitate

Echipament de calitate

Preț accesibil

Respect pentru spațiul tău

Punctualitate

Nu mai sta pe gânduri. Alege inteligent!
Poți conta pe serviciile noastre și devino clientul nostru fidel.