Despre noi

Cu fiecare serviciu de curățenie pe care îl prestăm,
lucrăm la îmbunătățirea competențelor noastre.

 

Serviciile noastre

Povestea noastră

Un spațiu curat și bine îngrijit influențează sănătatea ta, starea de bine, atmosfera din jur, iar activitățile zilnice devin mult mai productive și plăcute. Analizând atent piața în sfera serviciilor de curățenie în Satu Mare și împrejurimi am observat cererea tot mai ridicată și de aceea, noi ne-am propus să contribuim constructiv la calitatea mediului în care îți desfășori activitatea. Aventura firmei de curățenie New Gen Clean a început acum trei ani și se extinde datorită calității serviciilor pe care le oferim, personalului bine pregătit și colaborării eficiente cu clienții noștri.

Firma de curățenie New Gen Clean se adresează atât persoanelor juridice: spații firme, instituții, birouri, spații comerciale, cabinete medicale, hale industriale, showroom-uri, depozite, unități sanitare, unități de alimentaţie publică (restaurante, cluburi, baruri, hoteluri), cât şi persoanelor fizice: apartamente, case individuale, vile, case de vacanță.

Scopul nostru

Scopul nostru este să prestăm servicii de înaltă calitate prin utilizarea produselor adaptate în funcție de necesitatea spațiului tău. Firma New Gen Clean pune accent pe comunicarea cu fiecare client în parte, înțelegându-i nevoile și adapatândui-le la serviciul solicitat. Ne dorim să îndeplinim impecabil și la cel mai înalt nivel așteptările și exigențele tale. Suntem conștienți de valoarea timpului tău, de aceea, suntem deschiși și flexibili în ceea ce privește orarul de lucru care este negociabil în funcție de disponibilitatea ta. Și fiindcă ținem la siguranța ta, firma New Gen Clean își asumă responsabilitatea păstrării confidențialității locației tale.

Cu ce ne ocupăm?

Cu fiecare serviciu de curățenie pe care îl prestăm, lucrăm la îmbunătățirea competențelor noastre. În activitatea noastră folosim produse de curățenie de calitate, fiind la curent cu metode și tehnologii de curățare noi și performante, îndreptându-ne atenția spre produse potrivite care să nu pună în pericol sănătatea. Echipa New Gen Clean este dinamică, motivată și perseverentă, având grijă de bunurile din spațiul tău și este monitorizată constant în vederea provocărilor apărute și a îmbunătățirii serviciilor de curățenie.

  • Curățenie generală (housecleaning)
  • Curățenie de întreținere
  • Curățare tapițerii, covoare, mochete
  • Curățenie birouri, spații comerciale
  • Curățenie după evenimente, petreceri
  • Spălare geamuri

Suntem realiști, dar credem în curățenia ideală! Dacă cauți pe cineva de încredere în prestarea serviciilor de curățenie impecabile, firma New Gen Clean te va surprinde! Lucrurile bine făcute au nevoie de o echipă de profesioniști, iar noi suntem soluția!

Gamă largă de servicii

Îți oferim o gamă variată de servicii: de la curățenie generală, birouri și spații comerciale, de întreținere, după constructor, petreceri sau evenimente, la curățare tapițerii, covoare, mochete și spălare geamuri.

Personal calificat

Îți punem la dispoziție o echipă profesionistă, cu angajați specializați în servicii de curățenie, dornici să satisfacă pretențiile tale.

Comunicare

Cheia unui parteneriat de succes este comunicarea cu clientul. Noi suntem deschiși să îți ascultăm cerințele tale și să le îndeplinim cu brio.

Calitate

Folosim produse de curățenie de calitate și punem în practică metode eficiente de curățenie în funcție de serviciul ales. Angajații noștri sunt meticuloși, perseverenți, atenți la detalii și vor avea grijă ca spațiul tău să fie perfect curățat și igienizat.

Siguranța bunurilor tale

Îți garantăm păstrarea în condiții sigure a bunurilor tale datorită unei echipe responsabile și serioase.

Punctualitate

Suntem întotdeauna punctuali și ne îndeplinim sarcinile în timp util.

Clienți fericiți

“Am fost printre primii clienți ai firmei, deci vorbim despre o colaborare de peste doi ani, și în continuare putem vorbi la superlative despre calitatea serviciilor oferite întotdeauna punctual.”

Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite, echipa a venit exact la ora stabilită, totul a decurs conform a ceea ce am discutat inițial, chiar peste, și au fost foarte corecți și exacți în ce privește costurile. Recomand cu toată încrederea!

Informații de contact

Nu ezita să profiți de tarifele noastre competitive. Ne caracterizează profesionalismul, flexibilitatea, promptitudinea și încrederea de care am dat și dăm dovadă în continuare.

Satu Mare și împrejurimi

Contactează-ne

Contact Form