Servicii

Servicii de curățenie eficiente la un click distanță!
New Gen Clean îți oferă servicii profesionale complete de curățenie,
adaptate la nevoile și cerințele tale.

 

Contactează-ne acum

Curățenie generală

Confortul zilnic și bunăstarea depind într-o mare măsură de un mediu curat, aerisit, ordonat. Echipa New Gen Clean îți oferă servicii specializate de curățenie pentru un mediu sănătos, unde murdăria nu-și va mai face loc.

Curățenie de întreținere

Eficientizează-ți timpul și lasă în grija noastră curățenia de întreținere necesară spațiului tău de locuit sau de muncă. Folosind echipamente profesioniste de curățenie, firma New Gen Clean te ajută să îți desfășori activitatea într-un mediu igienizat și perfect curat.

Curățenie după constructor

Executarea lucrărilor de construcție lasă în urmă multă dezordine și mizerie. Acest impediment poate fi rezolvat acum foarte ușor dacă apelezi la echipa New Gen Clean care știe să îndepărteze murdăria rapid și eficient.

Curățare birouri, spații comerciale

Imaginea companiei/afacerii tale este reflectată de un spațiu îngrijit și plăcut, iar productivitatea și calitatea muncii angajaților depinde de un ambient curat. New Gen Clean îți oferă servicii de curățenie de calitate care să contribuie la succesul tău!

Curățarea tapițeriilor, covoarelor, mochetelor

Covoarele, tapițeriile și mochetele sunt lucruri necesare în fiecare locuință, însă și ele necesită îngrijire specializată. Firma New Gen Clean îți propune servicii adecvate utilizând echipamente moderne de extracție a murdăriei, a petelor și a prafului din acestea, fără a distruge țesăturile interne.

Spălarea geamurilor

Suprafețele de sticlă impun un proces de curățare mai special. Dacă vrei să redai strălucire și trasparență suprafețelor de sticlă, nu ezita să apelezi la New Gen Clean, firma specializată în curățenie care știe să creeze o impresie impecabilă imaginii companiei/casei tale!

Motive de ce să ne alegi pe noi

Firma de curățenie New Gen Clean care activează în Satu Mare și împrejurimi îți pune la dispoziție o varietate de servicii de curățenie realizate la standarde înalte.

Dacă cauți pe cineva de încredere care să îți satisfacă exigențele tale, aici sunt câteva motive de ce să ne alegi pe noi:

Gamă largă de servicii

Îți oferim o gamă variată de servicii: de la curățenie generală, birouri și spații comerciale, de întreținere, după constructor, petreceri sau evenimente, la curățare tapițerii, covoare, mochete și spălare geamuri.

Calitate

Folosim produse de curățenie de calitate și punem în practică metode eficiente de curățenie în funcție de serviciul ales. Angajații noștri sunt meticuloși, perseverenți, atenți la detalii și vor avea grijă ca spațiul tău să fie perfect curățat și igienizat.

Personal calificat

Îți punem la dispoziție o echipă profesionistă, cu angajați specializați în servicii de curățenie, dornici să satisfacă pretențiile tale.

Siguranța bunurilor tale

Îți garantăm păstrarea în condiții sigure a bunurilor tale datorită unei echipe responsabile și serioase.

Comunicare

Cheia unui parteneriat de succes este comunicarea cu clientul. Noi suntem deschiși să îți ascultăm cerințele tale și să le îndeplinim cu brio.

Punctualitate

Suntem întotdeauna punctuali și ne îndeplinim sarcinile în timp util.

Sună acum: 0743 240 095