Spălare geamuri

Confortul zilnic și bunăstarea depind într-o mare măsură de un mediu curat,
aerisit, ordonat. Echipa New Gen Clean îți oferă servicii specializate de curățenie
pentru un mediu sănătos, unde murdăria nu-și va mai face loc.

 

Contactează-ne

Calitate. Eficiență. Transparență.

 

Lumina naturală reprezintă o componentă esențială pentru spațiul în care locuiești sau activezi. În primul rând, cercetările au demonstrat că iluminatul natural îi face pe oameni mai calmi, mai senini, mai sănătoși și mai productivi. Aceasta nu obosește ochii și generează o stare de optimism și fericire. De asemenea, lumina naturală contribuie la economisirea energiei electrice. Așa încât,  reducerea utilizării luminii artificiale presupune costuri mai mici. Nu trebuie să uiți că lumina naturală are și beneficii estetice, scoțând în evidență detalii ale arhitecturii casei sau camerei și oferă senzația de spațiu mai mare.

Însă toate aceste avantaje depind exclusiv de suprafețele de sticlă curate. O grijă deosebită trebuie să i se acorde și exteriorului casei sau companiei tale. Se știe cât de dificil este procesul de curățare ale suprafețelor de sticlă. Cu toate acestea, nu trebuie să îți faci griji. Firma New Gen Clean este specializată în spălarea geamurilor și vitrinelor. Activăm în Satu Mare și împrejurimi și punem la dispoziția ta o echipă profesionistă care știe cum să redea strălucire suprafețelor de sticlă.

Geamurile și vitrinele reprezintă imaginea casei sau companiei tale. Noi suntem gata oricând să venim în ajutor pentru un aspect plăcut al spațiului tău. Suprafețele de sticlă presupun o serie de particularități care necesită tratament special. Menținerea curată a geamurilor de case, de apartament, de vile, de clădiri de birouri sau a vitrinelor magazinelor are nevoie de metode și soluții specifice de curățare. New Gen Clean îți oferă soluții de spălare și igienizare conform unor operațiuni și etape pentru geamuri perfecte. Echipa noastră are pregătirea specială pentru a aplica aceste reguli printr-un efort minimalizat în comparație cu metodele tradiționale de spălare a geamurilor. Probabil acum vă aduceți aminte cu amuzament de neajunsurile și dificultățile modului tradițional de curățare a suprafețelor de sticlă prin utilizarea detergenților și a cârpelor care lăsau urme neplăcute. Noi îți garantăm produse de curățare de calitate și fii sigur de transparența noii suprafețe de sticlă.

New Gen Clean  se adaptează la necesitățile și particularitățile spațiului tău. La baza colaborării noastre stă profesionalismul și perfecțiunea detaliilor. Dorințele clienților noștri sunt o prioritate și ne propunem să stabilim relații durabile pentru o colaborare pe termen lung.

Suntem pregătiți să creăm un spațiu curat care să vă aducă confort, o stare de bine și zâmbetul pe buze. Transparența și strălucirea suprafeței de sticlă cu siguranță de vor inspira!

Servicii incluse:

Îndepărtare etichete

Spălare rame geamuri

Curăţare şi spălare geamuri interior-exterior

Mai multe motive de a lucra cu noi:

Personal specializat și responsabil

Produse de calitate

Echipament de calitate

Preț accesibil

Respect pentru spațiul tău

Punctualitate

Nu mai sta pe gânduri. Alege inteligent!
Poți conta pe serviciile noastre și devino clientul nostru fidel.