Dezinfecția aerului din încăperi

Curățenia și igienizarea spațiului în care îți desfășori activitatea sunt prioritățile noastre. Echipa New Gen Clean se ocupă inclusiv de dezinfecția aerului din încăperi, pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții și a mediului înconjurător.

 

Contactează-ne

Calitate. Eficiență. Sănătate.

A trăi într-un mediu curat este important atât pentru sănătatea ta fizică, cât și pentru sentimentul general de bunăstare. A-ți desfășura activitatea într-un mediu ordonat ajută, de asemenea, la reducerea distragerilor și la îmbunătățirea concentrării – doi factori foarte importanți, atât pentru copii, cât și pentru adulți, mai cu seamă în contextul în care telemunca și școala online au devenit parte din viețile noastre. A avea un spațiu curat în care să îți desfășori activitatea nu presupune doar ordine, ci și un aer curat și dezinfectat.

Acesta este și motivul pentru care firma noastră de curățenie New Gen Clean, activând în Satu Mare și împrejurimi, îți propune pe lângă portofoliul de servicii variate de curățenie și serviciul de dezinfecția aerului din încăperi. Acest proces este realizat cu ajutorul unui dispozitiv electric special de pulverizare care elimină ușor și sigur atât virusurile, bacteriile, mirosul, cât și insectele și formaldehidele din aer,  prin pulverizarea ecologică a unor soluții ultrafine. Dezinfectantul utilizat este sigur și eficient, fiind dedicat suprafețelor din aria medicală, a obiectelor din cauciuc și materiale textile, având acțiune bactericidă, virucidă și fungicidă pentru utilizarea pe suprafețe dure, neporoase, dar și pentru microflora din aerul pe care îl respirăm, în mediul în care ne desfășurăm activitatea.

Prezentarea Companiei

Firma New Gen Clean este furnizorul tău de servicii de curățenie eficiente, adaptate atât nevoilor tale cât și contextului actual. De aceea ne dorim să îți oferim nu doar spațiul curat din punct de vedere estetic, ci și igienic și sigur pentru sănătatea ta și a celor din jurul tău. Cu ajutorul aparatului nostru de dezinfecție a aerului, suntem alături de tine în prevenirea bolilor și împiedicarea răspândirii acestora pe calea aerului, pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții și a mediului înconjurător. Echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție și ne dorim nu doar să îți oferim servicii de calitate, ci să construim un parteneriat de încredere și de durată.

Mai multe motive de a lucra cu noi:

Personal specializat și responsabil

Produse de calitate

Echipament de calitate

Preț accesibil

Respect pentru spațiul tău

Punctualitate

Contactează-ne acum pentru o ofertă personalizată