Curățare tapițerii, covoare, mochete

Confortul zilnic și bunăstarea depind într-o mare măsură de un mediu curat,
aerisit, ordonat. Echipa New Gen Clean îți oferă servicii specializate de curățenie
pentru un mediu sănătos, unde murdăria nu-și va mai face loc.

 

Contactează-ne

Calitate. Eficiență. Delicatețe.

 

Tapițeriile, covoarele, mochetele sunt lucruri indispensabile din casa ta. Făcând parte din ambientul tău zilnic curățarea lor într-un mod corect și adecvat este necesară. Tapițeriile, covoarele și mochetele curate reflectă bunul-gust, dar au și impact asupra sănătății tale. Chiar dacă încerci să fii atent și să ai grijă de ele există momente de neatenție în care se întâmplă să le murdărești, fie ele pete de mâncare, de grăsime, de ceară sau lichide. Iar dacă ai copii mici știm foarte bine cât de ingenioși pot fi uneori cu creioanele de colorat, biscuiții sau dulciurile. De aceea, recomandarea noastră este să apelezi la servicii specializate de curățare, fiindcă de cele mai multe ori spălarea în condiții de casă se dovedește a fi superficială și ineficientă.

Firma New Gen Clean îți pune la dispoziție curățarea tapițeriilor, a covoarelor și a mochetelor utilizând echipamente moderne în Satu Mare și împrejurimi. Serviciile oferite de noi se efectuează cu sisteme inovatoare de extracție a murdăriei, a petelor și a prafului. Metoda profesională folosită de noi presupune curățarea prin injecție-extracție. De ce îți recomandăm acest procedeu? Aparatele de spălare cu injecție-extracție au ca rezultat curățarea în profunzime a fibrelor, fără a distruge țesăturile interne.

New Gen Clean folosește produse de curățare adaptate în funcție de tipul de murdărie, astfel încât în urma spălării fibra și culoarea nu sunt afectate. O altă calitate a acestui procedeu o reprezintă evitarea unor efecte negative precum mirosurile neplăcute și spuma uscată. De asemenea, este esențial să știi că procesul de curățare se face în profunzime pe verticală, așa încât prin înlăturarea tuturor impurităților se elimină riscul apariției acarienilor și microbilor, protejându-vă de posibile neplăceri precum alergii sau dermatite. Acest procedeu este util și în cazul situațiilor dificile atunci când mocheta este lipită de o pardoseală de lemn natural sau parchet.

Ai încredere în serviciile noastre și nu ezita să apelezi la noi. Dacă nu dispui de timp liber, crezând că trebuie să duci covorul, tapițeria sau mocheta undeva, nu te neliniști. Noi oferim servicii la domiciliu, efectuate de o echipă atentă și responsabilă. Ne dorim o colaborare eficientă cu tine, iar prestarea serviciilor calitative reprezintă una dintre prioritățile de bază de pe agenda noastră. Încercăm să îmbunătățim serviciile noastre pe zi ce trece pentru a avea clienți mulțumiți și a promova calitatea, încurajând un mediu sănătos și curat. Iar dacă deplasarea la domiciliu te neliniștește din motive de siguranță, trebuie să menționăm că firma New Gen Clean are grijă de confidențialitatea locației tale.

Servicii incluse:

Îndepărtarea petelor de pe suprafețele textile

Aplicare soluție de spălat prin procedeul șamponare/extracție pentru suprafețe mari

Aplicare soluție de spălat prin procedeul injecție/extracție pentru suprafețe mici

Mai multe motive de a lucra cu noi:

Personal specializat și responsabil

Produse de calitate

Echipament de calitate

Preț accesibil

Respect pentru spațiul tău

Punctualitate

Nu mai sta pe gânduri. Alege inteligent!
Poți conta pe serviciile noastre și devino clientul nostru fidel.