Curățenie generală

Confortul zilnic și bunăstarea depind într-o mare măsură de un mediu curat,
aerisit, ordonat. Echipa New Gen Clean îți oferă servicii specializate de curățenie
pentru un mediu sănătos, unde murdăria nu-și va mai face loc.

 

Contactează-ne

Calitate. Eficiență. Confort.

 

Zilnic suntem copleșiți de o mulțime de activități. Fie că sunt zile mai liniștite când poți să-ți planifici cu grijă agenda, fie că sunt zile nebune cu muncă peste program, copii de adus de la școală, ziua de naștere a unui prieten sau o fugă la dentist, nu există mai mare plăcere decât să te reîntorci acasă în spațiul tău intim și relaxant. Însă pentru ca sentimentul de plăcere și de confort să fie satisfăcut ai nevoie de un mediu curat. Atmosfera devine mai minunată atunci când totul este îngrijit, proaspăt, aerisit, aranjat cu gust și toate lucrurile se află la locul lor. Știi deja că spațiul în care locuiești trebuie să fie plăcut, întrucât îți influențează starea de spirit și productivitatea. De aceea, firma New Gen Clean te ajută să echilibrezi toate sarcinile pe care le ai de îndeplinit, propunându-ți servicii impecabile de curățenie generală în Satu Mare și împrejurimi.

Uneori curățenia generală pare a fi al doilea job. Însă firma New Gen Clean îți propune ca tu să te relaxezi, iar noi să ne facem treaba nivel înalt. Serviciile noastre specializate de curățenie generală includ produse calitative specifice fiecărei operațiuni de curățenie în parte. Produsele calitative și grija cu care operează personalul nostru profesionist îți garantează protecția și siguranța obiectelor aflate în casă. Angajații noștri sunt bine pregătiți și cunosc metode eficiente de înlăturare a murdăriei și a prafului care se depun în locurile frecventate zilnic.

Mizăm pe o colaborare apropiată cu clienții noștri și ne dorim ca să satisfacem toate nevoile și preferințele tale. Prioritatea noastră este să ne îmbunătățim serviciile pe zi ce trece, reușind să colaborăm pe termen lung și să poți deveni clientul nostru fidel. Firma New Gen Clean pune accent pe încredere și loialitate și încearcă să se adapteze cerințelor tale. În ceea ce privește orarul, nu trebuie să-ți faci griji. Printr-un simplu telefon sau mesaj stabilim împreună cu tine ziua și ora când ne putem deplasa pentru servicii de curățenie generală.

Poți merge în parc cu copiii, te poți întâlni cu prietenii, poți practica sportul preferat sau poți face o mulțime de alte lucruri frumoase fără ca să te neliniștești că nu îți ajunge timp sau ești prea obosit să mai faci curățenie. Nu uita că acum poți să-ți prioritizezi activitățile astfel încât să menții un echilibru în ceea ce privește calitatea vieții tale. Curățenia este un lucru esențial pentru bunăstarea fizică și starea de fericire. Beneficiază de serviciile New Gen Clean și bucură-te de o experiență utilă și plăcută!

Servicii incluse:

Aerisirea încăperilor

Odorizarea încăperilor

Aspirarea prafului

Curăţarea parchetului

Curăţarea şi spălarea gresiei şi faianței

Ştergerea prafului de pe mobilier și aparatură electronică

Ștergerea oglinzilor

Șpălarea ușilor și a pervazurilor

Spălarea suprafețelor vitrate interior/exterior (accesibile)

Udarea plantelor

Eliminarea deşeurilor din coşuri

Dezinfectarea suprafețelor sanitare

Dezinfectarea întrerupătoarelor, prizelor, clanțelor

Curățarea corpurilor de iluminat

Înlăturarea pânzei de păianjen

Curăţarea şi igienizarea bucătăriilor

Mai multe motive de a lucra cu noi:

Personal specializat și responsabil

Produse de calitate

Echipament de calitate

Preț accesibil

Respect pentru spațiul tău

Punctualitate

Nu mai sta pe gânduri. Alege inteligent!
Poți conta pe serviciile noastre și devino clientul nostru fidel.